Deze lezing is interessant voor iedereen met honden en/of kinderen in hun leven! Ook als je zwanger bent, eerdaags grootouder wordt en een hond hebt of in de toekomst zou willen.
Jaarlijks worden 75.000 kinderen in Nederland gebeten door een hond. Meestal gaat dit om de eigen of een bekende hond en bijna altijd is er een volwassene vlakbij.

Tijdens de lezing gaan we in op de vijf meest voorkomende motivaties waarom een hond een kind mogelijk in de toekomst zal kunnen bijten, zodat je vroegtijdig signalen of problemen leert herkennen. Ontdek tijdens de lezing welke uitdagingen er voor jouw eigen hond (of de hond van de oppas) nog liggen voor een plezierige & veilige omgang tussen hond en kind.
We sluiten af met een aantal leuke kindertips die je direct kunt toepassen!

Tijdens deze 1 1/2 -2 uur durende lezing is er uitgebreid tijd om in te gaan op vragen van de aanwezigen. Bij de aanmelding verzoeken we dan ook om aan te geven wat je drijfveer is om aan deze lezing deel te nemen en of er vragen zijn die je graag beantwoord zou willen zien.

De lezing wordt verzorgd door Esmeralda Louwes. Zij heeft ruime ervaring in de jeugdhulpverlening en heeft zich middels een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het bevorderen van de veiligheid tussen hond & kind.

De lezing gaat door bij minimaal 10 deelnemers.
Kosten voor cursisten van de HEC 18,50 Euro (partner 2 euro korting)
Kosten voor niet cursisten 20,50 Euro (partner 2 euro korting).

Opgave kan via het contactformulier op de website (www.hondeneducatiecentrum.nl).

We hopen jullie tegen te komen bij deze zeer interessante en leerzame lezing.

hondenschool vries 11