Hondeneducatiecentrum Noord Nederland

You are here: Home > Home > Corona maatregelen

Corona maatregelen

 

Vanwege de aangescherpte richtlijnen van het RIVM, zijn we genoodzaakt de hondenschool in ieder geval de komende tijd tot nader order te sluiten.
Dit houdt in dat:
- de lessen van de groepen die op dit moment op de woensdag- en donderdagavond al draaien doorschuiven (de cursisten krijgen hiervan nog persoonlijk bericht)
- nieuw te starten cursussen voorlopig uitgesteld worden. We gaan deze z.s.m. opnieuw inplannen houd onze site in de gaten!
- lopende privélessen gaan pas door na goed overleg en ook hier houden we ons strikt aan de richtlijnen RIVM
- wanneer je net een pup in huis hebt of deze periode een pup gaat krijgen, bieden we ter overbrugging privé lessen aan tot de eerstvolgende groep gaat starten, omdat we begrijpen hoe belangrijk deze eerste fase is voor de hond mits de richtlijnen van het RIVM niet verder wijzigen.

Er wordt op de achtergrond hard gewerkt bij de HEC om toch in contact te blijven met onze cursisten.
De eerste stap is dat er inmiddels een besloten FB-groep de lucht in is sinds gisteren voor onze (oud) cursisten waar instructievideo's, oefeningen en leuke activiteiten komen te staan die je thuis met jouw hond kunt ondernemen. Heb je als (oud) cursist hiervoor nog geen uitnodiging ontvangen, zoek ons op en doe een lidmaatschapverzoek.

Mocht je een pup krijgen of net verwelkomd hebben thuis, schroom dan niet contact op te nemen met ons. Dat wij fysiek de komende periode gesloten zijn, wil niet zeggen dat wij jullie niet kunnen ondersteunen. Neem contact op en in overleg zijn er meerdere opties om jullie in deze belangrijke fase van het hondenleven te ondersteunen.

Via de mail en app zijn wij gewoon bereikbaar.
We houden jullie natuurlijk op de hoogte wanneer de situatie wijzigt via Facebook en onze site.

Excuses voor het ongemak, maar wij vinden dit voor nu de enige verstandige beslissing.

Voor de rest: blijf gezond allemaal! 

Hartelijke groet,

Jenny en Tineke

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben