Hondeneducatiecentrum Noord Nederland

You are here: Home

Home

Honden Educatie Centrum Noord-Nederland

 

Wil jij op een positieve en leuke manier met je hond bezig zijn en samenwerken, van elkaar leren en vooral……wil je van je hond genieten? Dan ben je hartelijk welkom bij Honden Educatie Centrum Noord-Nederland.

 

Onze visie:

Tegenwoordig zijn de meeste honden een huisgenoot die bij het gezin horen. Het hebben van een goede band met je hond is daarom erg belangrijk en dit kenmerkt zich door wederzijds respect en betrokkenheid. Dit bereik je door samen te werken waardoor je in contact komt met je hond. En zeg nou zelf, wie wil er niet een leuk en goed contact met zijn hond? Als je bij ons centrum activiteiten gaat volgen, merk je dat dit thema dan ook als een rode draad door onze lessen, workshops en lezingen heen gaat.

De oefeningen die tijdens de verschillende lessen aan bod komen, steken we in een leuk jasje. Per groep zijn er maximaal vijf cursisten, omdat wij het belangrijk vinden jouw en je hond voldoende persoonlijke aandacht te geven. Trainen doen we zowel binnen als buiten.

Ook bieden we korter durende trainingen met wisselende thema’s, losse workshops en lezingen met gastsprekers aan. Natuurlijk allemaal in het teken van de hond. Zie hiervoor het kopje: “Ons Aanbod” 

 

Bij ons zijn de volgende materialen verboden:

 

  1. slipkettingen of andere slippende/ corrigerende halsbanden
  2. Gentle leaders of andere hoofdhalsters
  3. Anti trektuigen

Al "deze hulpmiddelen" doen meer kwaad dan goed!

 

Like ons ook op facebook www.facebook.com/hondeneducatiecentrum/

 

 

 

      

   

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben